Ondertrouw

Ja! We zijn het geworden lieve Peelcentrale! Er gingen flink wat weken voorbij voordat we nieuws kregen, maar je geduld wordt beloond. We hopen dat jij in tussentijd ons een beetje beter hebt leren kennen. We zijn zo vaak even langs geweest! Om even weg te dromen en een klein kijkje te nemen in de toekomst.

Vind je het goed als we je PeCe noemen? Jij mag ons Duo noemen, dat praat wat gemakkelijker. We gaan tenslotte een lange relatie met elkaar aan. Ondertrouw heet het ook wel. En in plaats van ringen doen we dan nieuwe spanten ok? Je bent nog niet officieel van ons. Maar daar gaan we aan werken. Het is gewoon een kwestie van tijd.
Vandaag hebben we voor het eerst je verschillende ruimtes bezocht, er stonden een paar deuren open, en we konden zien dat je verwaarloosd bent PeCe. Dat is heel treurig. Maar weet je wat? We zagen al voor ons waar de bank kan staan, met de open haard in de hoek, waar we de kinderen voorlezen voordat ze gaan slapen in hun kamer met prachtige ramen. Zie je dat wel zitten? Wordt je al wat vrolijker? Echt, we gaan goed voor je zorgen, we zullen de plannen met je doornemen binnenkort!